Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Noi terenuri pentru locuinte atribuite in Lugoj

I.D. Locuinţe /

Un numar de 46 de loturi de teren din cartierul Militari al Lugojului au fost atribuite in vederea constructiei de locuinte individuale.

Initial din cele 58 de loturi de teren scoase la licitatie de primarie au fost adjudecate 57, insa ulterior 11 dintre castigatori s-au retras. Motivele invocate au fost diverse, si anume: probleme personale, probleme financiare, imposibilitatea respectarii conditiilor de concesiune etc.

In momentul de fata, in zona se lucreaza la 11 case.

Francisc Boldea, primarul Logojului, a declarat:

"Mai avem 28 de loturi pentru case in Cartierul Militari care vor fi scoase la licitatie in perioada urmatoare, insa nu inainte ca problema sa fie reglementata de Consiliul Local. Anul acesta dorim sa continuam eforturile intreprinse anul trecut cand am rezolvat problema intrarii in noul cartier. Dupa aprobarea bugetului vom incerca sa ducem si utilitatile in cartier."

Noul cartier se ridica pe amplasamentul fostelor unitati militare din Lugoj. Potrivit proiectului in cartierul Militari va fi prevazuta o suprafata de 12.500 mp pentru constructia in regim ANL a cinci blocuri cu cate 30 de apartamente fiecare, in total 150 de apartamente.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional