Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Ozone Homes construieste un nou ansamblu rezidential in Tunari

A.D. Locuinţe /

Ozone Homes construieste un nou ansamblu rezidential in Tunari

Pana la sfarsitul anului in curs, dezvoltatorul Ozone Homes va finaliza prima faza a proiectului rezidential Eden Terraces, situat in Tunari, judetul Ilfov. Proiectul prevede in total construirea unui numar de 132 de vile insiruite, cu parter si un etaj. Investitia totala a fost estimata la 11,5 milioane de euro, au precizat dezvoltatorii.

Prima faza a proiectului se va concentra prin realizarea a 6 vile, reprezentand o investitie de cel putin 500.000 de euro. Cinci dintre vile vor avea 4 camere, cu o suprafata construita de 144 mp si 250 mp de teren. Locuintele vor avea toate finisajele incluse, cu exceptia bucatariei si dressing-ului. Pretul porneste de la 710 euro pe mp, fara TVA. Cea de a sasea vila construita in prima faza a proiectului va avea 3 camere, 95 mp suprafata construita si 250 mp de teren. Pretul porneste de la 850 de euro pe mp, fara TVA.

In a doua etapa Ozone Homes va construi 9 vile, cu preturi cuprinse intre 71.000 de euro (pentru locuintele P+1) si 88.000 de euro (pentru vilele P+1+M) cu 40 mp de gradina si doua locuri de parcare incluse in pret. De asemenea, in cadrul complexului va fi amenajata o piscina comuna, cu o suprafata de aproximativ 250 mp.

Proiectul rezidential va fi prezentat in cadrul Targului National Imobiliar, desfasurat in perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional