Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Ozone Homes mizeaza pe eficienta energetica

I.D. Locuinţe /

Avalon Residence

Avalon Residence

Dezvoltatorul imobiliar Ozone Homes a investit 800.000 de euro in blocul de locuinte din cadrul ansamblului Avalon Residence din apropierea Capitalei si urmeaza sa finalizeze in cadrul aceluiasi proiect 12 vile cu o valoare totala de 650.000 de euro.

Desi vanzarile pentru apartamente noi au scazut in ultimul trimestru, Ozone Homes se bazeaza pe eficienta energetica a cladirilor pentru a atrage clientii.

"Am ales sa investim in eficienta cladirilor pentru a oferi o alternativa de durata cumparatorului, si apoi i-am facut alegerea accesibila, prin reducerea costurilor si a timpului de executie. Faptul ca specialistii ne-au confirmat performanta este inca un atu al complexului Avalon", a adaugat Andrew Prelea, CEO Ozone Homes.

Un apartament cu doua camere, terasa si loc de parcare in cadrul ansamblului are urmatoarele caracteristici: suprafata construita: 48,9 mp, terasa: 1,2 mp, suprafata comuna: 10,67 mp, suprafata totala: 60,77 mp, parcare: 12.5 mp, la un pret de 42 500 de euro + 5% TVA. Daca vorbim despre vilele Avalon avem o suprafata de 120 mp/ vila, cu o terasa de 3,5 mp, gradina intre 150 si 190 mp si 3 locuri de parcare. In functie de marimea gradinii, preturile vilelor variaza si sunt: la gri: 82.000 - 88.000 euro + 5% TVA, iar la cele finisate se adauga 10.000 euro/vila + 24% TVA.

Avalon Residence a fost auditat energetic de catre Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri si a primit notarea energetica 100 (maximum de puncte), clasa A (eficienta energetica ridicata), pe Certificatul de performanta energetica.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional