Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Paşcani: Proinvest investeşte peste un milion de euro în noi facilităţi de producţie

A.C. Materiale /

Paşcani: Proinvest investeşte peste un milion de euro în noi facilităţi de producţie

Proinvest Group a alocat pentru această perioadă un buget de 1 milion de euro pentru dezvoltarea unor noi facilităţi de producţie pentru divizia Building Materials, transmite un comunicat remis azi redacţiei.

Astfel, ca urmare a unei investiţii de aproape jumătate de milion de euro, în perioada următoare, la fabrica de la Paşcani, va începe producţia de jgheaburi şi burlane.

Tot în perioada următoare va fi inaugurată şi o linie de fişiere de mare productivitate, cu lăţimea de 1500 şi grosimea de 4 mm, o investiţie în valoare de 550.000 de euro, realizată parţial cu fonduri europene, se mai arată în sursa citată.

Pentru a dezvolta gama de componente pentru piaţa de construcţii civile şi industriale, investiţiile Proinvest Group merg şi către o nouă linie de tablă cutată cu profil înalt de 135 de mm, una de ţiglă metalică şi una de accesorii pentru acoperiş, care urmeaza a fi puse in functiune pina la sfirsitul anului.

"După noile investiţii, divizia Building Materials a Proinvest Group, specializată în producţia de componente de oţel pentru constructii civile, industriale şi agrozootehnice şi comercializate sub marca MBS, va avea cea mai mare gamă de produse din România", se arată în comunicare.

Noile linii de producţie fac parte din planul de investiţii anunţat la începutul anului de către Proinvest Group, plan ce prevedea investiţii de 1,5 milioane de euro pentru creşterea gamei de produse. De asemenea, noile facilităţi vor crea 16 noi locuri de muncă.

Până la finalul anului, compania are programată o inaugurare a unei fabrici de profile speciale trase la rece în valoare de 3,5 milioane de euro, mai arată reprezentanţii companiei.

Proinvest Group este o companie românească, cu sediul la Paşcani, înfiinţată în anul 2000. Compania dezvoltă, produce şi comercializează semifabricate, componente şi sisteme din oţel pentru construcţii, inginerie şi industrie.

Compania are în prezent un număr de 210 angajaţi. La finalul anului 2013, cifra de afaceri a Proinvest Group a fost de 72,3 milioane de lei, iar pentru anul acesta se estimează 89 de milioane de lei.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional