Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

PIAŢA-ACOPERIŞURIÎnvelitori metalice: Afacerile "Coilprofil" Prahova au crescut cu 40% în primul trimestru

F.A. Companii /

Pe primul trimestru al acestui an, afacerile societăţii "Coilprofil "din Prahova au crescut, faţă de perioada similară a anului trecut, cu 40%, ne-a declarat domnul Liviu Mistodinis, director executiv al companiei. Anul trecut societatea a realizat o cifră de afaceri de circa 6 milioane de euro.

În prima parte a anului preţurile învelitorilor metalice au crescut cu 6-12% din cauza scumpirii materiile prime utilizate, dar domnul Mistodinis estimează o revenire a preţurilor în perioada urmatoare.

"Coilprofil" are o gamă largă de produse destinate atât sectorului rezidenţial, cât şi celui industrial. În prezent cele două sectoare sunt la egalitate în ceea ce priveşte producţia.

Cele mai importante vânzări au fost înregistrate în zona de sud a ţării, urmată de regiunea Moldovei, dar produsele "Coilprofil" sunt prezente şi în Transilvania unde ponderea o reprezintă sectorul industrial.

Tentaţia de a răspunde cerinţelor pieţei (produse ieftine, dar de slabă calitate) pentru menţinerea sau creşterea cifrei de afaceri este mare, dar compania a decis să rămână fidelă propriilor convingeri. "A trecut deja o perioadă de când produsele metalice sunt prezente în România şi se poate observa cu uşurinţă comportamentul acestor produse în timp. Acum clienţii pot deosebi materialele calitative de cele ieftine. Pot alege ce fel de investitie fac, pe termen lung sau scurt ", subliniază domnul Mistodinis.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional