Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Piaţa acoperişurilor se aşază şi contează mai mult partea de servicii corecte şi serioase

Companii /

Piaţa acoperişurilor se aşază şi contează mai mult partea de servicii corecte şi serioase
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Interviu cu domnul Daniel Udişteanu, Director General Acopero

    Reporter: De când este compania pe piaţa noastră şi ce tipuri de servicii prestaţi?

    Daniel Udişteanu: Suntem pe piaţă din 2007. Acopero oferă consultanţă în vederea alegerii celei mai corecte soluţii pentru învelitoare, atât din punct de vedere al siguranţei, cât şi al aspectului, la un preţ corect.

    De asemenea, livrăm materiale şi facem motaj. În principal, suntem specializaţi pe lucrări de tinichigerie din tablă plană dublu fălţuită, solzi, ornamente. Utilizăm materiale precum cupru natur şi prepatinat, titan zinc natur şi prepatinat, oţel prevopsit moale, aluzinc, magnelis, tablă zincată.

    Reporter: Cum caracterizaţi piaţa pe care activaţi?

    Daniel Udişteanu: La extreme, în sensul că este o piaţă foarte mare în care doar preţul contează şi o piaţă care se aşază şi se conturează din ce în ce mai bine în care conteaza mai mult partea de servicii corecte şi serioase.

    Reporter: Ce cifră de afaceri aţi realizat anul trecut, comparativ cu cea din 2014 şi ce estimări aveţi pentru anul în curs?

    Daniel Udişteanu: În 2015 am crescut cu 30% faţă de 2014 şi în 2016 intenţionăm să creştem cifra de afaceri cu minim 30%.

    Reporter: Ce lucrări importante aţi desfăşurat?

    Daniel Udişteanu: Hotel Cişmigiu, Ambasada Suediei, Autodromul Titi Aur, Clădirea Miţa Biciclista, Sala sporturilor din Sfântu Gheorghe, Stadionul din Cugir, Cora Constanţa, Biserica Sfânta Vineri Piteşti, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Grand Hotel du Boulevard, Sala Sporturilor Chiajna, Restaurant Vulturul, Institutul Parhon.

    Reporter: În ce zone ale ţării activaţi, unde aţi realizat lucrări?

    Daniel Udişteanu: Preponderant în Bucureşti. Montăm însă şi în ţară - mai ales lucrările mari -, în oraşe precum Brăila, Cluj, Sfântu Gheorghe, Cugir, Piteşti etc.

    Reporter: Care sunt avantajele tipului de tablă pe care îl folosiţi?

    Daniel Udişteanu: Printre avantajele învelitorilor din tablă plană dublu fălţuită se numără faptul că se pot monta pe pante mici - mansarde franţuzeşti, acoperişuri cu pantă mai mare de 3,5 grade, sunt cele mai sigure dintre învelitorile metalice, se pretează foarte bine atât clădirilor de patrimoniu cât şi celor moderne.

    Reporter: Cu ce companii producătoare de învelitori colaboraţi?

    Daniel Udişteanu: Colaborăm cu Lindab, Wetterbest, El Zinc, KME, Velux, Rheinzink.

    Reporter: Ce garanţii oferiţi pentru lucrările realizate?

    Daniel Udişteanu: Garanţia produsului este acordată de producători, iar garanţia lucrării o acordăm noi. Este cuprinsă între 2 şi 10 ani (funcţie de tipul de acoperiş, de material etc).

    Reporter: Ce oferte aveţi în portofoliu?

    Daniel Udişteanu: Produsul vândut de noi este un ansamblu compus din mai multe repere. De exemplu, la o învelitoare simplă din tablă plană dublu fălţuită avem următoarele repere: învelitoarea la rulou; tablă plană pentru confecţionatul sorturilor; sistem de colectare - jgheaburi, burlane, piese de îmbinare, cârlige, coturi etc; cleme fixe/mobile, holzşuruburi etc.

    Toate acestea sunt calculate de inginerii noştri de vânzări şi sunt personalizate pentru fiecare acoperiş în parte.

    Reporter: Ce proiecte de investiţii aveţi în derulare?

    Daniel Udişteanu: Avem în proiect pentru acest an să ne construim un depozit.

    Reporter: Care sunt atuurile companiei dumneavoastră?

    Daniel Udişteanu: Avem o echipă veche, consolidată. Gestionăm foarte uşor proiectele şi ne mulăm pe necesităţile clienţilor noştri. Utilajele cu care lucrăm sunt de ultima generaţie şi ne ajută să facem lucrări frumoase şi la cele mai înalte standarde de calitate: prefălţuitor, prefălţuitor pe zone curbe, închizător de falţuri, abcanturi etc.

    "Acopero oferă consultanţă în vederea alegerii celei mai corecte soluţii pentru învelitoare, atât din punct de vedere al siguranţei, cât şi al aspectului, la un preţ corect."

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional