Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Premiu decernat de revista Bursa Constructiilor

A.D. Materiale /

Premiu decernat de revista Bursa Constructiilor

Revista Bursa Constructiilor a decernat ieri in cadrul Bienalei de Arhitectura 2012 premiul pentru proiectul "Consideratii privind reciclarea deseurilor in design-ul de interior", coordonat de conf. dr. arh. Dorina Onescu-Tarbujaru, din cadrul Departamentului de Proiectare de Interior si Design al Facultatii de Arhitectura de Interior din Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu".

Domnia sa si studentii pe care ii indruma, au conceput o serie de obiecte de mobilier neobisnuite, utilizand materiale reciclate. Astfel, obiecte vechi abandonate sau ramasite care urmau sa fie trimise la groapa de gunoi, au capatat o noua viata. De exemplu, un vechi geamantan de voiaj poate sa devina, cu putina imaginatie, un fotoliu confortabil. Bucatile de cofraje ramase pe santiere au fost transformate in scaune cu design inovativ. Chiar si o roata de bicicleta poate fi incorporata intr-un corp de iluminat practic.

O parte din obiectele imaginate si transpuse in realitate de colectivul coordonat de doamna arh. Onescu-Tarbujaru pot fi vizionate pana pe 15 noiembrie la Muzeul National de Istorie a Romaniei, in cadrul expozitiei dedicate editiei 2012 a Bienalei de Arhitectura.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional