Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Prima Residence este gata in patru luni

A.D. Locuinţe /

Prima Residence este gata in patru luni

Proiectul imobiliar Prima Residence, din Bucuresti, va fi finalizat peste patru luni. Pana in prezent a fost terminata structura de rezistenta si a inceput procesul de vanzare a apartamentelor, a precizat Bogdan Paduraru, CEO al G3 Imobiliare, agentia care intermediaza vanzarea apartamentelor.

Proiectul este amplasat in zona intersectiei Soselei Salaj cu Calea Ferentari si este realizat de un investitor autohton in urma unei investitii de peste 2,5 milioane de euro.

In total, cladirea cuprinde sapte garsoniere, 24 de apartamente cu doua camere si patru apartamente tip duplex. Apartamentele vor avea preturi de lista ce pornesc de la 870 euro pe mp.

De asemenea, proiectul are la parter si mezanin o zona comerciala.

Imobilul are o suprafata construita desfasurata de aproximativ 4.000 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional