Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Primaria Sectorului 3 devine dezvoltator imobiliar

A.D. Locuinţe /

Primaria Sectorului 3.

Primaria Sectorului 3.

Primaria Sectorului 3 intentioneaza sa cumpere terenuri de pe piata libera in vederea construirii a peste 5.000 de locuinte sociale si pentru tineri, au anuntat reprezentantii institutiei.

O comisie special infiintata in cadrul Primariei a identificat deja mai multe terenuri pe Bd. Theodor Pallady pretabile pentru astfel de investitii. Primul teren vizat are o suprafata de 12,5 hectare si este oferit de Cascade Development Consult pentru 6,25 milioane euro (50 euro pe mp). Al doilea teren selectat are 8 hectare si este scos la vanzare de compania Chimopar pentru aproximativ 5 milioane de euro (63 euro pe mp).

Terenurile avute in vedere permit construirea a peste 5.000 de locuinte, care vor fi finalizate in etape. Primele vor putea fi date in folosinta in cursul anului 2014. Pretul mediu la care Primaria isi propune sa vanda locuintele astfel realizate este de aproximativ 500 euro pe mp construit. Locuintele vor fi realizate prin societatea Locuinte Sector 3 SRL.

Raportul Comisiei urmeaza sa fie supus maine aprobarii Consiliului Local in vederea continuarii procedurilor adminsitrative necesare inceperii constructiei. De asemenea, Consiliul se va pronunta asupra mandatarii Locuinte Sector 3 SRL pentru efectuarea tuturor formalitatilor necesare verificarii din punct de vedere juridic si tehnic a imobilelor identificate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional