Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Primele blocuri din ansamblul Adora vor fi gata in 2013

A.D. Locuinţe /

Primele blocuri din ansamblul Adora vor fi gata in 2013

Primele doua blocuri, cuprinzand 75 de apartamente, ale complexului rezidential Adora Urban Village din Bucuresti vor fi date in folosinta in martie 2013.

Complexul, dezvoltat de Tagor impreuna cu Patron Capital in zona Soselei Alexandriei, va cuprinde in total 12 blocuri, respectiv aproape 550 de apartamente. Investitia totala a fost estimata la 34 milioane de euro, au precizat reprezenantii Tagor.

Toate apartamentele din ansamblul rezidential se incadreaza in conditiile de finantare ale programului de stat "Prima Casa".

Complexul va fi conectat la toate utilitatile orasului, va avea un drum de acces nou, conexiuni prin fibra optica in fiecare apartament.

Complexul rezidetial Adora Urban Village este primul dintr-o serie de proiecte de locuinte pe care Tagor isi propune sa le dezvolte in Romania in valoare de pana la 250 milioane de euro.

Pe lângă proiectul Adora din sud-vestul Bucurestiului, Tagor intentioneaza sa construiasca si la Timisoara, Oradea si Arad si de asemenea, si in alte zone ale Capitalei, in viitorul apropiat. Unele dintre aceste proiecte sunt planificate sa demareze la inceputul anului viitor.

Tagor este partenerul operational in Romania al Patron Capital, un fond de investitii britanic in domeniul imobiliar.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional