Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Raluca Stanislav este noul Business Development Manager al Skanska Property România

D.I. Companii /

Raluca Stanislav

Raluca Stanislav

Raluca Stanislav ocupă, începând cu luna februarie, funcţia de Business Development Manager al Skanska Property România, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului imobiliar, remis Redacţiei.

Potrivit documentului, Raluca Stanislav va fi responsabilă de strategia de dezvoltare a Skanska România pentru această divizie, identificând noi oportunităţi de investiţie astfel încât compania să îşi menţină poziţia pe piaţă şi ritmul susţinut de creştere.

Aurelia Luca, Managing Director al Skanska Property România, a declarat: "Suntem mândri să anunţăm că Raluca este, începând cu această lună, noul Business Development Manager al Skanska Property România. Raluca are abilităţi foarte bune de identificare a oportunităţilor în piaţă, fiind o bună cunoscătoare a industriei precum şi a complexităţii business-ului companiei, ceea ce o va ajuta în îndeplinirea acestui rol cheie în divizia de property din România".

Reprezentanţii Skanska afirmă că printre responsabilităţile Ralucăi se numără coordonarea activităţilor de sustenabilitate şi a proiectelor de responsabilitate socială ale companiei parte integrata a strategiei Skanska.

La rândul său, Raluca Stnislav a precizat: "Sunt încântată să fiu parte a echipei care contribuie la creşterea şi maturizarea pieţei de birouri din România. Rezultatele obţinute până în prezent de Skanska arată o evoluţie frumoasă, aşa că ne vom asigura că proiectele şi direcţiile de dezvoltare vor fi cel puţin la fel de bune ca până acum".

Potrivit sursei citate, Raluca Stanislav a făcut parte anterior din Skanska Construction România, unde, încă din 2014, a fost implicată direct în dezvoltarea parteneriatul solid cu Lidl, primul client extern al companiei.

Înainte de această funcţie, Raluca a fost directorul echipei de Building Surveying Services în cadrul Colliers International, unde, din poziţia de manager, s-a ocupat de coordonarea unor proiecte importante.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional