Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

REPARTIZARE LOCUINTE ANLSibiu: Prima repartizare de locuinte ANL din ultimii patru ani

I.D. Locuinţe /

Comisia pentru repartizarea locuintelor ANL a inceput procedura de evaluare a celor 1.696 de dosare depuse in vederea obtinerii uneia dintre cele 95 locuinte ANL construite in municipiul Sibiu.

"Actiunea de evaluare presupune introducerea datelor din dosare in grilele de criterii pentru a se determina punctajul obtinut de fiecare dosar. Fiind vorba de un volum mare de dosare, evaluarea se va intinde pe cateva luni" a declarat primarul Klaus Iohannis.

Un procent de 10% dintre locuintele ANL sunt destinate persoanelor evacuate si vor fi distribuite de Comisia Sociala. Repartitia restului de 85 de locuinte din blocul ANL situat pe strada Independentei nr. 1A va fi decisa de comisia formata din cei noua membri, care va analiza si va atribui un punctaj fiecarui dosar in parte. Varsta de 35 de ani si locul de munca in municipiul Sibiu constituie doua criterii obligatorii de indeplinit de catre fiecare solicitant in parte, celelalte criterii fiind necesare pentru departajarea dosarelor.

Dosarele au fost depuse incepand cu anul 2008, an in care a avut loc ultima repartitie de locuinte in municipiul Sibiu. Un numar de 127 de locuinte au fost repartizate in cartierele strand si Tilisca.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional