Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Symmetrica inaugurează o nouă linie de producţie în valoare de 1,5 milioane de euro

Grigorescu Simona Materiale /

Symmetrica inaugurează o nouă linie de producţie în valoare de 1,5 milioane de euro

Începând cu luna august, producătorul de pavele şi borduri vibropresate Symmetrica inaugurează o linie de producţie în cadrul fabricii din Ciociu, Bistriţa-Năsăud, în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro, arată un comunicat remis azi redacţiei.

Potrivit afirmaţiilor Directorului Executiv al Symmetrica Sebastian Bobu, noua linie de fabricaţie este amplasată într-o hală cu o suprafaţă de 850 mp şi va produce zilnic circa 2.000 metri de pavele şi borduri. Fabrica din Bistriţa-Năsăud a fost extinsă şi cu noi spaţii de depozitare, pe o suprafaţă de peste 6.000 de mp, dar şi cu spaţii special amenajate pentru silozuri de ciment şi depozite de agregate.

Odată cu inaugurarea noii linii de producţie în fabrica din Bistriţa-Năsud, Symmetrica a atins un nivel de 24,5 milioane de euro în ceea ce priveşte capacităţile de producţie.

Compania deţine cinci fabrici în întreaga ţară.

De asemenea, începând cu luna august, capacitatea de producţie a Symmetrica ajunge la peste 15.000 metri de produse zilnic, potrivit sursei citate.

În ceea ce priveşte planurile de viitor ale companiei, Sebastian Bobu a afirmat că "este vizată extinderea capacităţilor de producţie şi în alte unităţi ale Symmetrica, dar şi investiţii în locaţii noi, însă doar într-un context pozitiv generat de eventuale creşteri ale pieţei de prefabricate mici".

"În funcţie de numărul comenzilor şi de evoluţia pieţei de prefabricate mici din beton, putem dezvolta capacitatea de producţie şi în alte fabrici prin montarea unor linii noi", a subliniat Sebastian Bobu.

"Totodată, prin noua linie de producţie şi extinderea portfoliului de produse cu două game pentru clienţii rezidenţiali - Symmetrica Select şi Symmetrica pentru Grădină -vizează o majorare pentru acest an cu circa 5%", a mai declarat acesta.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional