Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Trend Residence - finalizat în proporţie de peste 50%

Locuinţe /

Trend Residence - finalizat în proporţie de peste 50%
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Ansamblul rezidenţial Trend Residence - amplasat pe Splaiul Unirii, după zona Vitan Bârzeşti -, este finalizat în proporţie de peste 50%, cea de-a doua jumătate aflându-se în curs de a fi terminată, potrivit reprezentantului proiectului.

    Conform declaraţiilor acestuia, în partea finalizată a ansamblului rezidenţial regăsim şi 2 blocuri cu apartamente cu 2 şi 3 camere, iar în cea de-a doua sunt prevăzute doar vile, dintre care aproximativ 30-40% au fost deja vândute.

    Dintre cele 9 tipuri de apartamente puse în vânzare iniţial, mai este disponibil un singur tip de apartament, Daisy, cu preţul de 35.200 euro + TVA.

    Vilele pot fi în sistem duplex sau înşiruite, cu suprafeţe între 130 mp utili şi 201 mp utili, regimul de înălţime fiind parter, etaj şi mansardă.

    Curtea fiecărei vile se întinde între 43 mp şi circa 200 mp, ne-au mai spus reprezentanţii proiectului imobiliar.

    Ansamblul rezidenţial este locuit, are parcare subterană şi terană, loc de joacă, 2 piscine, iar imobilele sunt finisate de către dezvoltator, care este flexibil în ceea ce priveşte modalitatea de plată, acceptând, în anumite condiţii, şi tranşele la dezvoltator.

    Asemeni altor specialişti din domeniu, şi reprezentanţii proiectului Trend Residence opinează că piaţa imobiliară este în creştere şi consideră că zonele cu acces facil la transportul în comun, precum şi cele aflate în vecinătatea centrelor comerciale sunt cele mai atractive pentru clienţii lor.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional