Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"TSData Construct" introduce termoizolatia reflectorizanta "Reflectix"

A.D. Materiale /

Compania "TSData Construct" a introdus in premiera pe piata din Romania termoizolatia reflectorizanta "Reflectix", produsa de grupul american "Sealed Air". Domnul Bogdan Ivanescu, managing partner "TSData Construct", a declarat: "Este un moment mai mult decat oportun pentru a aduce tehnologia Reflectix pe piata romaneasca, avand in vedere conditiile economice si dificultatile cu care se confrunta consumatorii cu plata utilitatilor. Prin utilizarea Reflectix este garantata reducerea semnificativă a pierderilor de caldura si implicit a costurilor de climatizare".

Tehnologia se poate utiliza pentru izolarea termica a peretilor cladirilor, a podurilor, mansardelor si pivnitelor, a cladirilor sau constructiilor metalice. De asemenea, este utilizata pentru marirea randamentului sistemelor de incalzire prin pardoseala si a randamentului caloriferelor, dar si pentru izolarea termica a conductelor, tuburilor, tevilor, la instalatii de aer conditionat si centrale termice.

Aplicarea acesteia limiteaza transferul termic prin radiatie cu 95-97% si reduce cu peste 30% facturile la energie, a adaugat domnul Bogdan Ivanescu.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional