Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

TURKEYBUILD ISTANBUL 2009Peste 100.000 de vizitatori la cea de-a 32-a ediţie a Târgului Internaţional de construcţii TURKEYBUILD Istanbul 2009

F.A. Internaţional /

Peste 100.000 de vizitatori la cea de-a 32-a ediţie a Târgului Internaţional de construcţii TURKEYBUILD Istanbul 2009

A 32-a ediţie a Târgului de Construcţii, Materiale şi Tehnologii de Construcţii "Turkeybuild" 2009 s-a des-făşurat în perioada 6 - 10 mai la Istanbul şi a reunit 800 de firme participante şi 101.041 de vizitatori.

Chiar de la prima organziare, Târgul Internaţional de la Istanbul "Turkeybuild" a servit ca platformă majoră pentru sectorul construcţiilor. În ciuda devastatoarei crize globale, anul acesta încă o dată în plus, cele 800 de firme participante au demonstrat că inovaţiile sunt calea spre dezvoltarea sectorului.

Târgul Internaţional de la Istanbul "Turkeybuild" 2009 a ocupat o suprafaţă de 60.000 de metri pătraţi. Expoziţia a prezentat un interes major pentru comitetele internaţionale de achiziţii.

Producţia turcească de materiale de construcţie orientată spre export, tehnologiile moderne aplicate în procesele de producţie, accesul la know-how-ul internaţional şi apropierea geografică de cerere continuă să atragă profesioniştii din industria de construcţii.

Asigurând maximum de expunere la piaţă, Târgul Internaţional de Construcţii "Turkeybuilding" 2009 a reprezentat o oportunitate de aur pentru stimularea comerţului internaţional să stabilească contacte de afaceri corecte şi să încheie tranzacţii reciproc avantajoase.

Au participat la târg comitetele de achiziţii responsabile pentru proiecte de investiţii în construcţii din 17 ţări. Sub coordonarea Biroului Primului Ministru pentru Comerţ Exterior, a Uniunii Exportatorilor de Minereuri şi Metale Istanbul şi Uniunii Exportatorilor din Anatolia Centrală, 98 de comitete de achiziţii din Azerbaijan, Cehia, Grecia, Iran, Kazakhstan, România, Federaţia Rusă, Sultanatul Omanului, Siria, Emiratele Arabe Unite şi Ucraina au întâlnit peste 150 de companii turceşti.

Evenimentele internaţionale au completat târgul. Reprezentanţii sectoarele publice şi private din Azerbaijan, Belarus, Kazahstan, Mongolia şi Tadjikistan au participat la Forumul Euroasiatic de Construcţii şi au informat audienţa despre oportunităţile comerciale din ţările lor. Delegaţiile din Pakistan şi Spania au căutat distribuitori şi furnizori în Turcia în cadrul unor întâlniri business to business.

Târgul "Turkeybuild"

în 2009

Cel mai eficient acces la piaţa turcească de construcţii mereu în crestere, târgul internaţional Turkeybuilding îşi va continua programul la "Ankara Altinpark Expo Center (1-4 octombrie 2009) şi la "Izmir Kultur park Expo Center" (15 - 18 octombrie). Următoarea ediţia a "Tukeybuild" Istanbul îşi va deshide porţile în 5 - 9 mai 2010.

Organizatorul YEM - centrul de informaţii în construcţii

Centrul de informaţii în construcţii furnizează din 1968 informaţii celor care lucrează în sectorul materialelor de construcţii şi tehnologii. Oferă servicii companiilor angajate în producţia de bunuri şi servicii, profesioniştilor, executivilor, inginerilor şi contractorilor din toate sectoarele care utilizează materiale de construcţii.

YEM organizează expoziţii, editează publicaţii de profil prin "Yem Yayin", Biblioteca Yem, organizează diferite evenimente de-a lungul anului, asigură servicii extinse şi specializate prin portalul yapi.com.tr, prin platforma de arhitectură şi design mimarizm.com, muzeul de arhitectură în mediul virtual mimarlikmuzesi.org. Mai multe informaţii pe www.yem.net.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Proiecte

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional