Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Usitall, interesata de constructia unei centrale de cogenerare la Galati

I.D. Materiale /

Usitall, companie suedeza specializata in transformarea deseurilor in energie, intentioneaza sa dezvolte o centrala de cogenerare pentru productia de energie electrica si termica pe baza de combustibili fosili regenerabili la Galati.

Solutia ar diminua productia de agent termic pe baza de combustibili fosili si ar oferi in acelasi timp costuri mai scazute pentru incalzirea orasului.

In cadrul vizitei de joi 12 aprilie de la Galati, delegatia suedeza, din care au facut parte atat presedintele Usitall, Mattias Philipsson, cat si ambasadorul Suediei in Romania, Anders Bengtcén, a discutat cu oficialitatile romane posibilitatea dezvoltarii acestui proiect.

"Suntem onorati de faptul ca am fost alesi pentru acest proiect avand in vedere ca Suedia in general si poate [Univestitatea] Linköping in particular sunt lideri in solutii de transformare a deseurilor in energie. Orasul Galati a reusit sa obtina fondurile europene necesare pentru investitiile in infrastructura manifestandu-si determinarea si disponibilitatea pentru a trece la o solutie mai sustenabila. ", a declarat presedintele Usitall, Mattias Philipsson.

Decizia privind demararea proiectului va fi luata inante de inceperea verii.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional