Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

"VEKA Romania" introduce un nou sistem de tamplarie termoizolanta

A.D. Materiale /

"VEKA Romania" va introduce un nou sistem de tamplarie termoizolanta - "SOFTLINE 82", conceput pentru reducerea simtitoare a consumului de energie al imobilului, pretabil inclusiv pentru locuintele pasive. Domnul Alexandru Oancea, marketing manager "VEKA Romania", a declarat: "Sistemul SOFTLINE 82 reprezinta viitoarea generatie de tamplarie termoizolanta. Este special conceput sa îndeplinească, de pe acum, viitoarele reglementări de eficienta termica si de economisire a energiei, inclusiv cele presupuse de ansamblurile in sistem de casa pasiva".

Datorita tehnologiei multicamerale de izolare dispusa pe o adancime de 82 mm, avand 7 camere interioare de izolare dispuse in toc si 6 camere interioare in cercevea, precum si a sistemului eficient de etansare cu garnitura mediana, SOFTLINE 82 este special conceput pentru a reduce consumul de energie al imobilului si, in acelasi timp, sa garanteze un climat placut in incapere, indiferent de anotimp. Disponibil pentru piata europeana odata cu inceputul anului 2012, sistemul respecta cele mai stricte reglementari europene cu privire la eficienta termica si, in plus, urmareste indeplinirea viitoarelor reglementari (Initiativa Europa 20-20-20).

Viitorul sistem VEKA de profile pentru productia de ferestre si usi termoizolante din PVC, "SOFTLINE 82", va fi prezentat pentru prima data in Romania in cadrul Conferintei Nationale de Arhitectura RIFF ce are loc in perioada 21-22 noiembrie la Bucuresti.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional