Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Zona Metropolitană Bucuresti - Cartiere în constructie, în jurul Capitalei"Antigua Residence" - complex rezidenţial cu 61 de unităţi locative

F.A. Locuinţe /

"Antigua Residence" - complex rezidenţial cu 61 de unităţi locative

Ansamblul rezidenţial "Antigua Residence" este localizat în apropierea pădurii la 800 m de DN1, înainte de intrarea în Corbeanca, pe o suprafaţă de 4.583 mp. Complexul este format din şase blocuri cu regim de înălţime parter şi trei etaje, ultimul retras, cu un număr total de 61 de apartamente. Ansamblul este promovat de compania "Regatta". Tipurile de apartamente disponibile sunt de două, trei, patru şi cinci camere (Penthouse). Suprafeţele apartamentelor cu două camere pornesc de la 48,8 mp, iar cele cu cinci camere au o suprafaţă de 171 mp maxim.

Mihai Şurlea, oficial al companiei "Regatta", ne-a declarat că apartamentele cu două camere au preţul de vânzare cuprins între 61.000 de euro şi 81.000 de euro, cu TVA inclus, în funcţie de suprafaţă. Cele de trei camere costă între 79.000 de euro şi 145.000 de euro, cu TVA inclus. Penthouse-urile au un preţ maxim de 180.000 de euro, cu TVA inclus.

Ansamblul dispune de facilităţi ca: pis­cină, sală de fitness şi clubhouse cu restaurant şi cafenea. Toate apartamentele au o terasă de nouă mp, iar cele situate la parter beneficiază de grădină privată şi geamuri antiefracţie incluse în preţ. Locurile de parcare sunt atât supraterane, cât şi subterane.

Finisajele sunt importate din Italia şi constau în parchet masiv, gresie şi faianţă porţelanată, granit şi cristal, tâmplărie cu geam termoizolant şi centrală pentru fiecare apartament.

Dezvoltatorul este o persoană juridică înregistrată în România, iar investiţia se ridică la opt milioane de euro. Termenul de finalizare a primelor trei blocuri este decembrie 2008. Întreg proiectul va fi finalizat în iunie 2009. Prima fază a proiectului a ajuns la finalizarea structurii de rezistenţă. Până la jumătatea lunii martie erau vândute 15% din apartamente.

Ansamblul "Terra Residence" - 780 de locuinţe în Voluntari

"Terra Residence" este un ansamblu rezidenţial dezvoltat de către compania "Terra Vision". Până în prezent, investiţia în acest complex a fost de 40 milioane de euro, ne-a declarat Daniel Chioariu, directorul de vânzări al companiei menţionate. Unităţile locative vor fi 780 la număr, în câte opt clădiri. Patru clădiri vor avea un regim de înălţime parter, cinci etaje şi mansardă, două clădiri vor fi structurate pe parter şi opt etaje. Şi alte două clădiri vor avea un regim de înălţime de parter şi zece etaje. Locuinţele vor fi garsoniere, de 43-66 mp, două camere de 80-125 mp, trei camere, de 122-180 mp şi patru camere, de 220 mp. Preţul de vânzare este de 1.300 de euro/mp, plus TVA. Complexul este situat în judeţul Ilfov, comuna Voluntari, strada Ştefăneşti, numărul 118.

Constructorul ansamblului rezidenţial este compania "Ser-Con Construcţii". Compania care se ocupă de proiectare este "Anky Proiect". Termenul de execuţie al proiectului este de trei ani, iar lucrările vor fi finalizate la finele acestui an. Patru clădiri sunt executate complet, iar altele două sunt la stadiul de finisaje interioare. Aceeaşi sursă ne-a precizat că deja au fost vândute 85% din locuinţe.

Structura de rezistenţă a clădirilor este din stâlpi cu grinzi, iar pereţii sunt din cărămidă. Construcţiile sunt prevăzute cu termosistem de cinci cm. Finisajele interioare sunt de clasă medie.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Companii

Internaţional