Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Ansamblu de vile în Corbeanca

Locuinţe /

Ansamblu de vile în Corbeanca
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    În nordul Capitalei, Berceni şi Militari se construieşte intensiv

    Media City, dezvoltatorul proiectelor Arena Apartments, Siseşti 30 Residence, Rebreanu Residence si Paladin Residence, construieşte blocuri de locuinţe în Berceni, Siseşti şi Titan şi un ansamblu de case în Corbeanca.

    Blocurile din Arena Apartments - Berceni au un regim de înălţime parter, două etaje şi al treilea retras, cel din Siseşti 30 Residence este alcătuit din subsol, parter, patru etaje şi al cincilea retras, iar Rebreanu Residence din Titan este alcătuit din subsol, parter, zece etaje şi al unsprezecelea tehnic. Paladin Residence-Corbeanca este alcătuit din 150 de vile, cu două niveluri, parter şi etaj mansardat, după cum ne-au spus reprezentanţii proiectului.

    Arena Apartments este prevăzut din două blocuri a câte 32 de unităţi cu o cameră (garsoniere), precum şi apartamente cu două şi trei camere. Preţul unei garsoniere, cu o suprafaţă de 31 de mp utili, porneşte de la 29.900 euro plus TVA. Apartamentele cu două camere au suprafeţe utile de 48 mp şi un preţ de 46.500 de euro plus TVA, iar un apartament de trei camere cu balcon va avea, conform proiectului, o suprafaţă de 76 de mp utili şi va costa 66.000 euro plus TVA.

    Siseşti 30 Residence este alcătuit din 16 unităţi, sunt doar apartamente cu două şi trei camere. Preţul unui apartament cu două camere şi balcon, de 65 mp utili, porneşte de la 70.000 euro, plus TVA, iar un apartament cu trei camere şi balcon porneşte de la 113.775 euro, iar suprafaţa utilă va fi în jur de 98 mp utili.

    În Rebreanu Residence-Titan, o garsonieră cu balcon, de 43 mp utili, porneşte de la 42.000 euro plus TVA. Un apartament cu două camere şi balcon are o suprafaţă de la 58 mp până la 72 mp utili, iar unul cu trei camere (plus balcon) este prevăzut cu 102 mp utili, preţul pornind de la 100.000 euro plus TVA.

    În ansamblul de vile Paladin Residence din Corbeanca, preţul unei vile începe de la 100.000 euro plus TVA. Aceste unităţi locative sunt de tip duplex (120 mp utili). Dezvoltatorul construieşte şi vile individuale, în acest caz clienţii având posibilitatea să-şi aleagă atât suprafaţa terenului aferent, cât şi suprafaţa construită a locuinţei. Vilele individuale se construiesc pe măsură ce se contractează.

    Conform sursei citate, toate proiectele sunt prevăzute cu un număr de locuri de parcare conform legislaţiei în vigoare. Locurile de parcare sunt supraterane în Berceni şi subterane în Siseşti, ansamblul din Titan urmând să dispună de ambele tipuri de parcări.

    Locuinţele vor fi predate clienţilor cu toate finisajele efectuate (gresie, faianţă, parchet, centrală termică, obiecte sanitare).

    Reprezentanţii proiectului ne-au spus că majoritatea clienţilor cumpără încă din stadiul de proiect. Lucrările de construcţie au început pentru proiectul Arena Apartments, potrivit surselor citate, care ne-au mai spus că la Paladin Residence se lucrează, iar la restul urmează ca lucrările să înceapă în foarte scurt timp. Termenul de finalizare este primăvara lui 2018 pentru cel din Berceni, iunie 2018 pentru complexul din Siseşti şi septembrie 2018 pentru ansamblul rezidenţial din Titan, care va fi şi cel mai mare dintre proiecte, ne-au mai spus aceştia.

    Dezvoltatorul acceptă orice formă de plată, cu excepţia ratelor la dezvoltator. Imobilele sunt construite pe o structură de beton, cu pereţi din cărămidă, toate apartamentele fiind decomandate, conform informaţiilor primite de la compania dezvoltatoare.

    Andrei Sandu, directorul general al MediaCity, ne-a precizat: "Dinamica pieţei imobiliare este foarte bună, cu tendinţe evidente de creştere, atât ca număr de apartamente tranzacţionate, cât şi ca evoluţie a preţurilor. Ne aşteptăm la o creştere medie a preţurilor de 5-10% până la sfârşitul anului, în funcţie şi de zona în care este amplasat proiectul".

    Sursele citate au conchis că nordul Capitalei şi cartierele Titan, Militari şi Berceni se dezvoltă foarte mult.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional