Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

CATTED Residences - un nou complex de locuinţe în Pipera

Locuinţe /

CATTED Residences - un nou complex de locuinţe în Pipera
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Preţul unei case în ansamblul CATTED Residences porneşte de la 230.000 euro

    Ansamblul imobiliar CATTED Residences, care se construieşte în zona Pipera, este prevăzut doar cu vile înşiruite, după cum ne-au spus reprezentanţii proiectului.

    Acesta va avea case de două tipuri - primele (de tip A) cu o suprafaţă utilă de 153 mp şi o curte de 50 mp, iar cele de tip B cu suprafaţa utilă de 195 mp şi curte de 120 mp.

    Reprezentanţii proiectului imobiliar ne-au spus că locuinţele de tip A vor avea un preţ de pornire de 230.000 euro, cu TVA inclusă, iar cele de tip B vor costa 330.000 euro.

    Casele vor avea parter, etaj şi mansardă, iar fiecare locuinţă va avea câte două locuri de parcare, complexul având şi loc de joacă.

    Locuinţele vor fi predate clienţilor cu toate finisajele executate, iar dezvoltatorul acceptă orice modalitate de plată, excluzând ratele la dezvoltator, ne-au precizat sursele citate.

    Ansamblul urmează să fie construit în două etape: în prima fază, deja încheiată şi vândută în proporţie de 100%, sunt prevăzute 19 case, iar cea de-a doua fază a fost lansată de curând şi prevede edificarea altor 24 de case, dintre care 11 sunt deja vândute. În total, în complex vor fi 43 de case, care ar trebui să fie gata la sfârşitul lui 2017, ne-au mai spus specialiştii citaţi.

    Cei de la CATTED Residences susţin că piaţa şi preţurile din sectorul imobiliar vor mai creşte, întrucât cerere există, însă nu şi ofertă.

    Aceştia ne-au menţionat că rezidenţii din mai mult de jumătate de cartier s-au mutat deja.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional