Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Floreasca Residence - ansamblu cu peste 250 locuinţe, în Lacul Tei

Locuinţe /

Floreasca Residence - ansamblu cu peste 250 locuinţe, în Lacul Tei
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Dezvoltatorul imobiliar Prime Equity construieşte un ansamblu de locuinţe în zona Barbu Văcărescu - Lacul Tei, din Bucureşti, prevăzut cu peste 250 de locuinţe.

    Proiectul imobiliar se numeşte Floreasca Residence şi, potrivit reprezentanţilor dezvoltatorului imobiliar, este structurat în două etape.

    Prima dintre ele are în plan o singură clădire, cu 102 apartamente, finalizată în proporţie de 90%, cu regimul de înălţime parter plus zece etaje.

    Cea de-a doua etapă prevede construirea unei clădiri de 10 etaje şi 102 de apartamente, la care se va mai adăuga un imobil de cinci etaje şi 45 de apartamente, etapă care ar urma să înceapă în aproximativ o lună, având termen de finalizare în 2018, ne-au mai spus sursele citate.

    Imobilele din complexul de locuinţe Floreasca Residence includ studiouri şi apartamente cu două şi trei camere.

    Locuinţele de tip studio au balcon şi o suprafaţă de 44,7 mp utili şi un preţ începând de la 77.500 euro, plus TVA.

    Apartamentele cu două camere au o suprafaţă utilă de 68,3 mp, iar preţul porneşte de la 115.000 euro, la care se adaugă TVA.

    Locuinţele de trei camere se întind pe 78 mp utili şi costă minim 132.500 euro, fără TVA.

    În facilităţile oferite de dezvoltator sunt incluse un loc de joacă pentru copii şi grădină, iar locuinţele sunt predate clientului cu finisaje (gresie, faianţă, parchet, uşi de interior, centrală termică şi obiecte sanitare). Parcarea subterană nu este inclusă. Aceasta costă 15.000 euro + TVA, iar parcarea supraterană costă 10.000 euro + TVA.

    Cumpărătorii pot achita prin oricare formă de plată, exceptând plata prin rate la dezvoltator.

    Reprezentantul proiectului ne-a precizat: "Există clienţi care cumpără încă din faza de proiect, iar până în prezent locuinţele din complex s-au vândut în proporţie de aproximativ 20%".

    Acesta a adăugat că piaţa de construcţii şi imobiliare este în creştere şi că la fel sunt şi preţurile locuinţelor, care, potrivit domniei sale, ar urma să mai crească, cu 10-15% în următorii doi ani, zona de nord a Capitalei fiind printre cele unde se construieşte cel mai mult.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional