Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 6 / 2024

Hilton se extinde în Rotterdam, inaugurând două noi hoteluri în 2024

Internaţional /

Hilton se extinde în Rotterdam, inaugurând două noi hoteluri în 2024
  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Mainport Hotel Rotterdam Curio Collection by Hilton şi DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre se vor alătura portofoliului Hilton din Ţările de Jos

    Reţeaua hotelieră americană Hilton Hotels & Resorts a semnat recent un acord de franciză cu administratorul olandez de fonduri imobiliare Annexum pentru dezvoltarea a două hoteluri cu un total de 480 de camere în Rotterdam. Mainport Hotel Rotterdam Curio Collection by Hilton şi DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre vor fi inaugurate în 2024, în urma renovărilor, anunţă hotelnewsresource.com, menţionând că, până la momentul respectiv, ambele hoteluri vor rămâne operaţionale.

    Annexum a achiziţionat recent cele două hoteluri, care vor deveni primele proprietăţi sub mărcile Curio Collection by Hilton şi DoubleTree by Hilton din Rotterdam, şi se vor alătura unităţilor Hilton Rotterdam şi Motto by Hilton Rotterdam Blaak în oraşul olandez.

    Patrick Fitzgibbon, prim-vicepreşedinte Hilton pentru dezvoltare pe regiunea Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, declară: "Hilton are o moştenire importantă în Ţările de Jos, care datează de mai bine de 60 de ani. Ne creştem activ portofoliul ca să satisfacem cererea clienţilor. Acum avem 18 hoteluri operaţionale sau în curs de dezvoltare. Rotterdam este un oraş dinamic, iar sosirea Curio Collection by Hilton şi DoubleTree by Hilton va spori atractivitatea sa ca destinaţie. Prin acest parteneriat cu Annexum, vom consolida prezenţa Hilton în Rotterdam, răspunzând nevoilor variate şi tot mai extinse ale călătorilor".

    La rândul său, Ronald Jansen, partener Annexum, afirmă: "Popularitatea Rotterdamului pentru călătorii de afaceri şi de agrement este din ce în ce mai evidentă şi suntem încrezători că, în parteneriat cu Hilton, aceste hoteluri pe care tocmai le-am achiziţionat vor fi extrem de populare în rândul oaspeţilor. Amplasarea lor în centrul Rotterdamului face ca proprietăţile să fie ideale pentru conversie. Suntem încântaţi să le creştem oferta cu mărcile DoubleTree by Hilton şi Curio Collection by Hilton. Aşteptăm cu nerăbdare să primim oaspeţii în aceste hoteluri, după renovarea lor".

    215 camere în Mainport Hotel Rotterdam Curio Collection by Hilton

    Prima proprietate Curio Collection by Hilton din oraş, Mainport Hotel Rotterdam va oferi 215 camere spaţioase cu vedere atât către râul Maas, cât şi spre centrul oraşului Rotterdam. Hotelul va include un bar, un restaurant, un centru spa şi de fitness. Pentru călătorii de afaceri, hotelul va oferi un spaţiu de 600 de metri pătraţi pentru conferinţe şi evenimente, amplasat în zece săli de întâlniri.

    Curio Collection by Hilton este un portofoliu global de lux. Deschiderile recente de unităţi din acest portofoliu includ Hotel Montera Madrid, Domes Aulus Elounda din Creta şi Iceland Parliament Hotel din Reykjavik.

    265 de camere în DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre

    DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre va ocupa clădirea adiacentă de la baza Podului Erasmus şi va pune la dispoziţie 265 de camere cu vedere la malul apei şi spre panorama oraşului. Hotelul va avea bar, restaurant, facilităţi spa şi piscină. Spaţiile de întâlnire ale DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre vor oferi locuri pentru şedinţe şi evenimente cu o capacitate de 800 de persoane.

    DoubleTree by Hilton este un portofoliu global de hoteluri de lux, în creştere rapidă. DoubleTree by Hilton Rotterdam Centre se alătură altor hoteluri care operează sub acest brand în Olanda: două proprietăţi în Amsterdam, una în Sittard şi una în Soestduinen.

    Hilton Worldwide Holdings Inc. a raportat, în luna iulie, rezultate financiare peste aşteptări pentru cel de-al doilea trimestru din 2023, pe fondul revenirii călătoriilor internaţionale după pandemie.

    Veniturile grupului au sporit circa 19%, la 2,66 miliarde de dolari, în timp ce analiştii anticipau 2,58 miliarde de dolari.

    Câştigul operaţional (EBITDA) a fost de 811 milioane de dolari, faţă de 679 de millioane de dolari în anul anterior. Rezultatul a depăşit cu 3% estimările.

    Profitul ajustat pe acţiune, de 1,63 dolari, a crescut de la 1,29 dolari, depăşind estimarea de 1,58 dolari.

    Pentru întregul an curent, Hilton aşteaptă un profit/acţiune de 5,93-6,06 dolari.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Smart City

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Consilier

    Companii

    Internaţional