Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Materiale de construcţieProduse siderurgice: Piaţa internă - evoluţii şi tendinţe

F.A. Materiale /

Dr. ing. Călae Mândru

Dr. ing. Călae Mândru

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Varianta optimistă a domnului dr.ing Călae Mândru, vicepreşedinte al Asociaţiei Române a Distribuitorilor de Metale, în ceea ce priveşte sectorul produselor siderurgice în anul 2011 este că piaţa internă ar putea creşte cu maxim 10%. În domeniul construcţiilor (în special rezidenţiale) - mari consumatoare de oţel beton - creşterea va fi mult mai mică sau deloc. Importurile vor avea şi în 2011 o pondere importantă în consumul intern, din cauza incapacităţii unor producători de a-şi creşte producţia sau din cauza politicilor comerciale adoptate faţă de piaţa internă de către Grupurile din care fac parte producătorii români. După toate datele cunos­cute până la redactarea articolului, creşterea economică şi, implicit, creşterea consumului intern de metal, vor fi mai pronunţate în semestrul II 2011.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Piaţa Imobiliară

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Legea

    Internaţional