Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 7 / 2024

Victoria Homes - un proiect rezidenţial din Pipera focusat pe spaţii verzi şi linişte pentru locuitori

Locuinţe /

Victoria Homes - un proiect rezidenţial din Pipera focusat pe spaţii verzi şi linişte pentru locuitori

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Proiectul rezidenţial Victoria Homes, dezvoltat în Pipera, se desfă­şoară pe o suprafaţă de patru hectare şi include 20 de blocuri moderne, dintre care zece sunt deja ridicate. Dezvoltatorii au mizat pe un concept ce îmbină liniştea şi confortul locatarilor cu facilităţi moderne şi ample spaţii verzi. "Ne dorim ca zona să fie cât mai liniştită, iar spaţiile verzi şi locurile de joacă să contribuie la acest mediu", spune Radu Popescu, coordonatorul de vânzări al proiectului.

    Complexul oferă o gamă variată de apartamente, de la cele cu două camere până la cele mai mari, cu patru camere, toate gândite pentru a răspunde diferitelor nevoi şi preferinţe ale clienţilor. "Avem 49 de modele de apartamente, astfel încât să satisfacem toate gusturile şi nevoile", a explicat Radu Popescu. Blocurile au un regim de înălţime de zece etaje, iar parcările sunt separate, asigurând mai multă intimitate şi un spaţiu organizat în complex.

    Una dintre principalele atracţii ale complexului este dorinţa dezvoltatorilor de a crea un mediu relaxant şi sigur pentru locuitori. Astfel, spaţiile dintre blocuri vor fi ocupate în mare parte de zone verzi, pentru a oferi rezidenţilor un plus de confort. În plus, locurile de joacă şi liniştea zonei contribuie la crearea unui mediu ideal pentru familii.

    Investiţia în acest proiect este una considerabilă, iar dezvoltatorii speră să recupereze rapid sumele investite. Cele zece blocuri deja ridicate includ un total de 899 de apartamente, dintre care două sunt complet finalizate şi pregătite pentru mutare. "Nouă dintre blocuri sunt la cheie, iar locuinţele sunt disponibile chiar acum pentru mutare", subliniază Radu Popescu.

    Preţurile apartamentelor din cadrul Victoria Homes variază în funcţie de dimensiuni şi facilităţi. Apartamentele cu două camere pornesc de la 110.000 de euro, iar cele cu patru camere pot ajunge până la 237.000 de euro, fără TVA. Dezvoltatorul oferă, de asemenea, opţiuni flexibile de plată, care includ posibilitatea de a eşalona achiziţia în trei rate. "Clientul de astăzi este mult mai conştient şi pretenţios. De aceea, oferim soluţii flexibile de plată pentru a le facilita achiziţia", afirmă coordonatorul de vânzări.

    Proiectul se adresează unui public larg, de la tineri profesionişti la familii cu copii, care îşi doresc o locuinţă într-o zonă liniştită, dar cu acces rapid la facilităţi şi infrastructură. De asemenea, apropierea de principalele puncte de interes din Bucureşti face din Victoria Homes o opţiune atractivă pentru cei care doresc să locuiască într-o zonă verde, dar să fie conectaţi rapid la viaţa urbană.

    În contextul pieţei imobiliare din prezent, Radu Popescu remarcă o schimbare semnificativă în comportamentul cumpărătorilor. "Cumpărătorii de astăzi ştiu exact ce vor şi sunt foarte atenţi la detalii, fie că este vorba de facilităţi, fie de structura preţului", conchide sursa citată.

    Cu toate acestea, dezvoltatorii se confruntă cu numeroase provocări, în special în ceea ce priveşte costurile materialelor de construcţie şi forţa de muncă. "Este greu de spus dacă preţurile vor creşte sau scădea în viitorul apropiat. Oferta este mare, dar depinde foarte mult de ceea ce prezintă fiecare proiect şi de facilităţile incluse în preţul de vânzare," explică acesta.

    Ştirile zilei

    Revista
    BURSA Construcţiilor

    Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

    Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

    Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

    În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

    Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

    Locuinţe

    Proiecte

    Amenajări

    Materiale

    Fotoreportaj

    Preţuri

    Finanţare

    Investiţii

    Perspective

    Internaţional