Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

AdePlast a finalizat fabrica de vopsele de la Ploiesti

C.T. Companii /

Marcel Barbut, CEO AdePlast.

Marcel Barbut, CEO AdePlast.

Producatorul de materiale de constructii AdePlast a finalizat fabrica de vopsele de la Ploiesti, in urma unei investitii ce se ridica la aproximativ 3,2 milioane de euro.

Prin aceasta, compania finalizeaza programul investitional de dezvoltare de peste 23 de milioane de euro demarat anul trecut.

"Suntem in grafic cu obiectivele de business, la mijlocul anului avand o crestere de 31% fata de anul trecut", a declarat Marcel Barbut, CEO AdePlast.

Capacitatea de productie a fabricii de la Ploiesti este de 50.000 tone pe an, in trei schimburi, egala cu cea de la Oradea. "La Ploiesti vom produce vopsele, tencuieli decorative si amorse, avand in pregatire si o linie de lacuri si emailuri pe baza de apa. In momentul de fata divizia de vopsele a atins 9% din business-ul total al companiei, in cursul lunii iunie atingand nivelul de vanzari pe care l-am realizat in tot anul 2012", afirma Bogdan Pirvu, managerul divizia de vopsele AdePlast.

Totodata, fabrica de la Ploiesti va alimenta inclusiv exportul catre Moldova, Ucraina, Bulgaria si tarile arabe.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional