Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

AdePlast preia operatiunile Schomburg Romania

I.D. Companii /

Marcel Barbut, CEO AdePlast

Marcel Barbut, CEO AdePlast

AdePlast a semnat in luna august preluarea licentei, productiei si distributiei pe piata autohtona a producatorului german Schomburg.

Marcel Barbut, CEO AdePlast, a declarat:

"Prin preluarea productiei si distributiei produselor si sistemelor Schomburg sfera noastra de competente se extinde pe o nisa pe care intentionam sa ne dezvoltam rapid. Cu acest pas, AdePlast devine jucatorul cu cea mai vasta lista de produse pe care le fabrica in Romania. Practic, suntem capabili sa oferim un pachet complet de produse atat pentru clientul casnic, cat si pentru beneficiarul industrial. Cu produsele marca Schomburg vizam un nivel al business-ului de peste 700.000 euro in primul an de activitate. Preluarea Schomburg fost gandita ca o mutare de sah pe piata de produse speciale. Facem publice si urmatoarele mutari: dublari ale cifrei de afaceri de la an la an pe acest segment."

Grupul de companii Schomburg este prezent in Romania din 2005 cu facilitatile de productie localizate in Ploiesti. Germanii de la Schomburg sunt cunoscuti pentru dezvoltarea de sisteme complete de produse pentru constructii si anume: sisteme de hidroizolatii, sisteme epoxidice, sisteme de reparatii si aditivi pentru betoane si mortare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional