Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

AECOM isi consolideaza pozitia din Romania

A.D. Companii /

AECOM, furnizorul de servicii profesionale de asistenta tehnica si de gestiune, mizeaza pe o crestere a oportunitatilor oferite de piata din Romania. "Romania este o piata importanta pentru AECOM. Desi avem o prezenta in Romania inca din anul 2000, capacitatea si resursele noastre au sporit considerabil in urma achizitiei Savant Project si Inocsa Ingenieria in 2009, respectiv 2010", a declarat Steve Morriss, presedintele AECOM pe Europa,

Perspectivele companiei pentru anul 2012 sunt incurajatoare. "Anul 2012 se anunta a fi unul foarte incitant pentru noi. In 2011 am incheiat peste 10 noi contracte publice de servicii, iar in noiembrie si decembrie am livrat cinci proiecte de succes, la termen si in buget", a precizat directorul de tara al AECOM, Carlos Galvez Leon.

Proiectele aflate in desfasurare includ servicii de proiectare, administrare si asistenta tehnica pentru autostrazi si drumuri nationale. De asemenea, pe partea de hidrologie compania este implicata in modernizarea retelei nationale de distributie si tratare a apei oferind servicii tehnice si gestiune de proiect. Pe partea de mediu AECOM lucreaza in cadrul unor proiecte privind realizarea de gropi de gunoi ecologice si statii de epurare, a adaugat domnul Galvez Leon.

Recent, AECOM s-a mutat intr-un nou sediu, amplasat pe strada Polona din Bucuresti, compania ocupandu-se de proiectarea si gestiunea cladirii.

AECOM este prezent in Romania din anul 2000, unde lucreaza cu o echipa de peste 150 de angajati in domenii de la protectia mediului, furnizarea apei si transporturi, urbanism si inginerie, pana la gestiune de costuri si de proiect pentru mari proiecte rezidentiale, centre comerciale, spatii logistice si unitati industriale.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional