Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Afaceri in crestere pentru KLUDI

I.D. Companii /

Producatorul german de baterii de lux pentru baie si bucatarie, KLUDI Romania, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 8,08 milioane de lei. Valoarea reprezinta un avans de 12,5% fata de 2011, cand rezultatele s-au cifrat la circa 7,183 milioane de lei.

Florin Barabas, managing director, KLUDI Romania, a declarat:

"KLUDI Romania a reusit si in acest an sa mearga contra curentului si sa aiba un trend ascendent din punct de vedere al rezultatelor financiare, in pofida scaderii din ultimii ani a pietei de baterii sanitare, sisteme de dus si accesorii. Rezultatele inregistrate anul trecut sunt in linie cu estimarile facute, ceea ce ne confirma faptul ca strategia noastra de dezvoltare respecta si chiar anticipeaza tendintele pietei."

Cresterea considerabila a cifrei de afaceri a companiei, sustinuta de la an la an, se datoreaza mai ales schimbarii comportamentului clientilor finali, care cauta cel mai bun raport calitate-pret. Pe fondul crizei economice, acestia s-au orientat cu precadere catre produsele de o calitate superioara, care le ofera garantia investitiei pe termen lung.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional