Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Afaceri in usoara crestere pentru Hornbach

A.D. Companii /

Afaceri in usoara crestere pentru Hornbach

Grupul Hornbach, operatorul german de magazine de bricolaj, a inregistrat o usoara crestere de 0,8% a cifrei de afaceri in anul financiar 2012/2013 (martie 2012 - februarie 2013) fata de anul financiar precedent, pana la 3,23 miliarde de euro. Putin mai mult de jumatate din vanzarile totale au fost realizate in Germania.

"Asa cum am anticipat, Hornbach a resimtit in al doilea semestru al anului financiar efectele recesiunii si neincrederii cauzate la nivel european de criza datoriilor. Consumul s-a redus puternic pe durata anului 2012 in multe tari europene. La aceasta s-au adaugat restrangerile din sectorul constructiilor si imobiliar. Cu toate acestea, magazinele din Germania au mentinut in intervalul 2012/2013 nivelul record din anul precedent, sporindu-si cota de piata. Suntem increzatori in viitor, deoarece necesarul de constructii si renovari este foarte mare in tarile in care ne desfasuram activitatea", a declarat Albrecht Hornbach, presedintele consiliului de administratie al Hornbach Holding.

Grupul Hornbach opereaza 138 de magazine in 9 state europene. In Romania, Grupul detine trei magazine in Bucuresti, unul in Brasov si unul in Timisoara.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional