Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Afacerile Mechel Campia Turzii sunt in cadere libera

A.D. Companii /

Combinatul metalurgic Mechel Campia Turzii, aflat in prezent in insolventa, a raportat in primul trimestru al anului curent o cifra de afaceri de 5,27 milioane de lei, fata de 81,66 milioane lei in perioada similara a anului precedent.

Compania a inregistrat o pierdere neta de 18,88 milioane de lei in primul trimestru din 2013, fata de o pierdere de 22,8 milioane lei in primele trei luni din 2012.

La sfarsitul lunii martie, compania avea de recuperat creante comerciale insumand 26,5 milioane lei, fata de aproximativ 27 milioane lei in martie 2012.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional