Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Afacerile Ruukki Romania s-au dublat in ultimii doi ani

I.D. Companii /

Afacerile Ruukki Romania s-au dublat in ultimii doi ani

Ruukki Romania anticipeaza o crestere de minimum 10% a afacerilor in acest an, anunta un comunicat al companiei.

Divizia din Romania a inregistrat anul trecut o crestere a veniturilor cu 70%. Tara noastra a fost in perioada de criza una dintre unitatile cu cea mai mare crestere a Grupului Ruukki, afacerile companiei la nivel local dublandu-se in intervalul 2009-2011.

"Anul trecut a fost unul foarte bun pentru Ruukki Romania, divizia de aici inregistrand un numar mare de comenzi pe fiecare segment pe care este activa. Am fost implicati in amenajarea unor proiecte ample de retail, a unor arene sportive si de asemenea am inregistrat un avans considerabil al vanzarilor de acoperisuri", declara Marian Pirvu, Business Director Building Components pentru Europa Centrala si de Est.

Grupul Ruuukki isi propune ca in acest an sa-si imbunatateasca profitabiliatea si sa inregistreze o crestere a vanzarilor de cel putin 5%.

Compania a anuntat un avans al vanzarilor de 4% in primul trimestru financiar, comparativ cu perioada similara a anului precedent, pana la 699 de milioane de euro. Veniturile din Europa Centrala si de Est au crescut cu 2 milioane de euro fata de primul trimestru al anului 2011, ajungand la 82 milioane de euro.

Divizia de constructii a fost cea care a asigurat crestere sustinuta, veniturile pe acest segment avansand cu 13% in primul trimestru financiar comparativ cu perioada similara din 2011.

Regiunea cu cele mai mari cresteri pentru grup in primele trei luni ale anului a fost reprezentata de tarile nordice. Veniturile de aici au crescut cu 8% in acest interval ajungand la 257 de milioane de euro. in Europa Centrala si de Est veniturile grupului au crescut cu 2 milioane de euro in primele trei luni pana la 82 milioane de euro. in 2011 veniturile din Europa Centrala si de Est au avut cele mai mari cresteri la nivelul grupului, acestea avansand cu 25%, fata de 16% cat a fost cresterea medie a vanzarilor grupului.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional