Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Afacerile Veka din tara noastra au crescut cu mai bine de 50%

I.D. Companii /

Alexandru Oancea, Marketing Manager Veka Romania

Alexandru Oancea, Marketing Manager Veka Romania

Veka, producator de sisteme de profile PVC destinate productiei de tamplarie termoizolanta, anunta, un avans pe primele cinci luni ale anului 2012 de 55% a afacerilor din Romania fata de aceeasi perioada din 2011. Acesta este cel mai mare procent de crestere dintre toate cele 55 de tari in care grupul este prezent la nivel global.

"Suntem foarte mandri de acest rezultat excelent cu atat mai mult cu cat el vine intr-o perioada de recesiune economica, ce a afectat puternic piata constructiilor din Romania. Cresterea inregistrata de Veka pe piata locala, survenita in perioada ce precede sezonul de constructii, se datoreaza cresterii gradului de absorbtie a produselor de inalta calitate in detrimentul solutiilor economice, dar inferioare calitativ. Cresterea are si alte doua motivari: majorarea ponderii exportului de ferestre si usi realizat de producatorii de tamplarie termoizolanta care utilizeaza sistemele de profile Veka, precum si consolidarea relatiilor existente cu partenerii nostri," a declarat Alexandru Oancea, Marketing Manager Veka Romania.

Pe intreg anul 2012, grupul Veka estimeaza un avans de 10-12% a afacerilor in Romania, cu o temperare a vanzarilor in sezonul de constructii.

Trendul crescator al afacerilor grupului german pe piata locala a fost vizibil inca din 2011, cand compania a inregistrat o majorare a vanzarilor cu peste 20% fata de anul anterior.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional