Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Alinda Dudu a fost aleasa director in cadrul grupului director al RoGBC

I.D. Companii /

Alinda Dudu, senior architect LEED AP BD+C, Epstein Architecture & Engineering, a fost recent aleasa director in cadrul grupului Director al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).

Noul membru al grupului director este o arhitecta cu experienta vasta in proiectarea cladirilor sustenabile, in domeniul rezidential, commercial si cel industrial. Anul trecut, arhitecta a devenit primul consultant acreditat LEED în Romania, iar la acest moment este în proces de a deveni si Consultant International BREEAM.

De aproape patru ani, Alinda Dudu face parte din departamentul de arhitectura al Epstein Architecture & Engineering, filiala locala a companiei internationale Epstein, cu sediul central la Chicago, furnizorc de servicii de proiectare sustenabila si certificare LEED.

Sustenabilitatea a fost o preocupare profesionala constanta pentru Alinda Dudu, aceasta facand parte din prima generatie de absolventi ai Masterului privind Proiectarea Durabila si Cladiri Verzi, organizat de UIAIM, Bucuresti. Interesele sale sunt protejarea patrimoniului construit, reabilitarea cladirilor, dezvoltarea urbana si regionala sustenabila, iar domeniile sale de specialitate sunt certificarea cladirilor verzi si proiectarea sustenabila.

Consiliul Director al Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi supravegheaza, controleaza si indruma activitatile organizatiei, comitetele si publicatiile sale, adopta si voteaza Planul Annual, urmarind în mod activ obiectivele Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi si supravegheaza utilizarea fondurilor. Una dintre responsabilitatile Alindei ca parte a Consiliului Director, va fi administrarea activitatilor referitoare la certificarea cladirilor verzi.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional