Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Alpine in top 10 atreprenori din Romania

F.A. Companii /

Antreprenorului Alpine se afla pentru al treilea an consecutiv in topul primilor 10 cei mai puternici antreprenori din tara, dupa un clasament realizat de IBC Focus.

Alpine si-a mentinut pozitia in conditiile in care cifra de afaceri a companiei a scazut cu 18% in 2011 fata de anul precedent si cu 53% fata de 2009.

In prezent, potrivit atat www.raportuldeinvestitii.ro cat si site-ului companiei, Alpine este angrenata in executia mai multor investitii la nivel national, printre care depozitul de legume-fructe realizat in Brazi, judetul Prahova pentru Billa - lucrare cu o valoare de 1,6 mil euro si o suprafata de 2,254 mp, constructia fabricii de adezivi Henkel din Roznov, judetul Neamt - lucrare in valoare de 17,6 milioane lei, o statie de epurare in Hoghiz, un siloz de cereale in Moldova Noua si un proiect de retehnologizare si de introducere a treptei de epurare avansata la statia de epurare - localitatea Medgidia. Valoarea insumata a acestor proiecte depaseste cifra de 76 milioane lei. La acestea se adauga si lucrarile executate in proportie de peste 40% la autostrada Nadlac - Arad, contract a carui valoare se ridica la 95 milioane euro.

Pentru Alpine, anul 2012 se va incheia si mai bine, in conditiile in care reprezentantii companiei au estimat ca vor finaliza anul cu o crestere de 30%.

Compania Alpine BAU GMBH Austria, sora Alpine SA, a raportat o crestere de 301% fata de 2010 si o crestere de 57% fata de 2009 a cifrei de afaceri, motiv pentru care, anul 2011, cumulat de ambele companii, a fost un an mai prolific ca 2010.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional