Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Alpine SA este in insolventa, administratorul judiciar a fost numit

I.D. Companii /

Alpine SA a intrat oficial in insolventa la solicitarea companiei, potrivit deciziei Tribunalului Ilfov din 25 septembrie 2013.

Casa de Insolventa Transilvania a fost numita administrator judiciar.

Practicianul in insolventa a anuntat ca va analiza situatia companiei si va elabora planul de reorganizare pornind de la premisa salvarii afacerii si a redarii companiei circuitului economic, insanatosita.

Rudolf Vizental, Managing Partner in cadrul Casei de Insolventa Transilvania, a precizat:

"Principalele lucruri pe care le urmarim in reorganizarea companiei sunt stabilizarea financiara a acesteia si salvarea locurilor de munca. Vom reusi astfel sa cream o independenta juridica si financiara care sa ne permita achitarea datoriilor si mentinerea patrimoniului existent."

Termenul pentru definitivarea tabelului de creditori este luna decembrie a acestui an.

Alpine SA, subsidiara a Alpine Bau Gmbh din Austria a intrat in procedura de insolventa ca o consecinta a declararii falimentului companiei-mama si pe fondul unui context nefavorabil ce afecteaza domeniul constructiilor astazi.

In luna iunie 2013, eforturile de restructurare a Alpine Bau Gmbh au esuat, iar compania a intrat in faliment, cu datorii de peste 2,56 miliarde euro si pierderi de 450 milionae euro in 2012, au precizat reprezentantii Casei de Insolventa Transilvania.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional