Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Ansamblu rezidential nefinalizat scos la licitatie

I.D. Companii /

Ansamblul Rezidential Brasov Garden, www.continental2000.ro

Ansamblul Rezidential Brasov Garden, www.continental2000.ro

Ansamblul Rezidential Brasov Garden va fi scos la licitatie la data de 4 decembrie. Potrivit evaluarilor realizate valoarea complexului se ridica la 5,13 milioane euro+TVA.

Proprietatea este dezvoltata pe un teren intravilan construibil in suprafata totala de 39.332 mp. Amplasamentul este situat pe strada Ioan V. Socev FN, zona Tractorul din Brasov.

Complexul este alcatuit din trei blocuri de locuinte nefinalizate. Unul dintre blocuri are un regim de inaltime S+P+10 etaje, structura este realizata pana la etajul 7, la etajul 8 fiind ridicati doar stalpii, inchiderile sunt realizate pana la etajul 4 si partial etajul 5. Alt bloc din ansamblu este de tip S+P+5Et+Mansarda, structura fiind realizata pana la etajul 4 si inchiderile fiind realizate pana la etajul 3. Ultimul bloc de tip S+P+5Et+Mansarda are structura realizata pana la etajul 4 si inchiderile pana la etajul 2. Este asigurat accesul auto, energia electrica, alimentarea cu apa si canalizarea.

Proprietatea este amplasata intr-o zona rezidentiala situata la 2 km de centrul orasului. Zona este deservita de mijloace de transport in comun ce faciliteaza legatura cu toate punctele de interes din oras. Terenul are deschidere la doua strazi, str. Ioan V. Socev si Str. Emanoil Bernfeld

Pretul de pornire la licitatie este redus cu 5% fata de pretul initial.

Ansamblul se afla in proprietatea societatii Brasov Garden 3000 din Constanta aflata in procedura de faliment. Administratorul judiciar al societatii este Continental 2000 SPRL.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional