Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

ArcelorMittal Hunedoara si-a majorat cifra de afaceri

A.D. Companii /

ArcelorMittal Hunedoara si-a majorat cifra de afaceri

Compania ArcelorMittal Hunedoara, producatorul de otel, tagla si produse laminate, a realizat anul trecut o cifra de afaceri neta in crestere cu aproximativ 12% fata de anul 2011, de la 388 milioane lei, la 435,6 milioane lei, potrivit raportului anual publicat de companie.

Cu toate acestea, pierderile nete ale companiei s-au adancit, de la 19,8 milioane lei in 2011 la 37,6 milioane lei anul trecut. Datoriile totale s-au diminuat insa de la 156 milioane lei in 2011 la 133,5 milioane lei in 2012.

La sfarsitul anului 2012 compania mai avea de incasat creante de 87 milioane de lei, fata de 79,5 milioane lei la sfarsitul anului 2011.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional