Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Ariston isi relocheaza birourile

I.D. Companii /

Ariston Thermo Romania, liderul pietei locale de centrale termice, isi va reloca birourile in Polona 68 BC, incepand din vara acestui an, anunta The Advisers/ Knight Frank consultantul imobiliar ce a intermediat tranzactia.

"Spatiul inchiriat in Polona 68 BC corespunde standardelor internationale solicitate de catre Grupul Ariston in ceea ce priveste asigurarea unui spatiu mai eficient, care sa ofere atat un climat de lucru sanatos, cat si o vizibilitate mai buna alaturi de accesibilitate ridicata pentru angajatii si partenerii nostri ", a declarat Catalin Draguleanu, National Sales Manager - Ariston Thermo Romania.

Producatorul de centrale termica a inchiriat o suprafata de 1.300 mp, pentru o perioada de 5 ani.

Odata cu semnarea acestui contract, cladirea dezvoltata de EEC Invest si livrata in toamna anului 2010 a ajuns la o rata de ocupare de peste 95%. In prezent mai este disponibila doar o suprafata de 300 mp, situata la parterul imobilului ce are o suprafata inchiriabila de aproximativ 10.000 mp.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional