Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Auditorul financiar al Ductil Buzau ar putea fi demis

I.D. Companii /

Actionarii Ductil Buzau trebuie sa stabileasca daca vor demara actiunea in raspundere impotriva administratorului societatii, Maurizio Scarpa , si auditorului financiar, Mazars Romania. Adunarea actionarilor se va intruni la data de 22 octombrie.

Broadhurst Investments Limited, actionar Ductil Buzau, a solicitat organizarea acestei adunarii actionarilor. Compania a cerut de asemenea supunea votului actionariatului actiunea de demitere a auditorului financiar Mazars Romania, numirea unui nou auditor financiar si fixarea duratei minime a contractului de audit. Broadhurst Investments acuza Mazars de incalcarea obligatiilor prevazute de legea pietei de capital.

Broadhurst Investments Limited detine 11,71% din capitalul social al Ductil Buzau.

Ductil Buzau a inregistrat o cifra de afaceri de 80,11 milioane lei in primul semestru al acestui an. In acelasi interval al anului trecut compania realiza o cifra de afaceri de 74 milioane lei.

Compania a incheiat primele sase luni ale anului cu un profit net de 5,51 milioane lei. In primul semestru al anului trecut profitul inregistrat a fost de 4,49 milioane lei.

Datoriile companiei care trebuie platite intr-o perioada de pana la un an se ridicau la finele lunii iunie la suma de 25,78 milioane lei. Compania nu avea datorii care sa aiba ca termen de plata mai mult de un an.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional