Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Austrotherm Romania are o noua conducere

I.D. Companii /

Laurentiu Istrate si Roxana Ghioca au fost numiti in luna februarie a acestui an director general, respectiv director comercial in cadrul societatii Austrotherm Romania.Astfel, dupa 10 ani de activitate Serghei Negulescu a fost inlocuit la conducerea firmei. Noul director general poseda o pregatire solida in domeniul tehnic si o vasta experienta profesionala, care include 10 ani in cadrul URBB Tuborg, unde a promovat pana la functia de director operational. La aceasta se mai adauga patru ani ca director general in cadrul Wolf Plastics Ambalaje, membra a Grupului Schmid Industrie Holding, grup din care face parte si Austrotherm, unde si-a desavarsit cunostintele de conducere a unui business intr-un domeniu adiacent pietei materialelor de constructii. Inainte de a prelua conducerea Austrotherm Romania, Laurentiu Istrate a ocupat timp de doi ani postul de director general al Plastipak Romania - investitie americana "greenfield" in domeniul productiei de ambalaje.

"Termoizolarea ar trebui sa reprezinte o prioritate a tuturor proprietarilor de imobile pentru economisirea resurselor energetice si, implicit, pentru protectia mediului", a afirmat domnul Istrate cu ocazia prezentarii noii conduceri Austrotherm Romania.

In ceea ce priveste abilitatile noului director comercial, Roxana Ghioca, absolventa a cursului Postuniversitar de Managementul Afacerilor Externe, detine un background puternic in domeniul termoizolatiilor, avand o experienta de management de peste noua ani si peste cinci ani in domeniul polistirenului, pe relatia B2B, DIY si retail.

"Personal sunt mereu gata sa invat si sa impartasesc experienta, aptitudinile si educatia. Consider ca suntem raspunzatori pentru ceea ce suntem si avem puterea de a face din noi insine tot ceea ce ne dorim sa fim. Astfel ca, punand ca baza a dezvoltarii personale si profesionale initiativa si eficienta, sunt convinsa ca, alaturi de o echipa asa cum am gasit aici, putem continua si imbunatati valorile traditionale date de tot ceea ce inseamna misiunea Austrotherm", a afirmat dna Roxana Ghioca cu ocazia prezentarii oficiale a noii conduceri Austrotherm.

Cu o cifra de afaceri de 55,4 milioane lei si un numar de 90 angajati in anul 2010, Austrotherm este unul dintre principalii producatori de polistiren din Europa. In Romania, prin intermediul fabricilor din Bucuresti si Horia, compania produce si comercializeaza o gama variata de polistiren expandat, atat alb, cat si grafitat, polistiren extrudat, profile si ornamente pentru fatade. Capacitatea de productie a Austrotherm este de 700.000 mc de polistiren expandat si 150.000 mc polistiren extrudat.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional