Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Bamesa Otel isi mareste fabrica de la Topoloveni

I.D. Companii /

Compania Bamesa Otel isi va extinde capacitatile de productie de la Topoloveni printr-o investitie in valoare de 66,80 milioane lei.

Proiectul va deveni realitate cu ajutorul unei finantari din fonduri europene acordata prin Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice".

Totodata programul va fi sustinut si dupa implementare cu 20 milioane lei din care 17,2 milioane lei fonduri nerambursabile acordate din Fondul European pentru Dezvoltare Rurala si 2,8 milioane lei fonduri acordate din bugetul national.

Investitia va viza realizarea unei instalatii de taiere transversala precum si a unei linii de taiere transversala prin presare.

Pentru a reduce riscul de implemenare a proiectului, Bamesa Otel a construit in prima faza o extindere a halei industriale existente. Aceasta are o suparafata de aproximativ 6.600 mp si o valoare de aprox. 22,82 milioane lei.

Pana la ora actuala in cadrul proiectului au fost semnate patru contracte a caror valoare este de 48,86 milioane lei.

Prin implementarea proiectului capacitatea de productie tabla taiata transversal va creste cu 35.000 tone/an, iar cea de producere stantate din tabla cu 20.000 tone/an. De asemenea reprezentantii Bamesa Otel spera ca investitia sa duca la o crestere a cifrei de afaceri cu 45% in urmatorii cinci ani.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional