Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

BASF va investi 30 de miliarde de euro pana in 2020

A.D. Companii /

BASF, compania de produse chimice, va investi la nivel global aproximativ 30 de miliarde de euro pana in 2020, cu precadere in facilitati de productie noi. "Vrem sa folosim acesti bani cat mai eficient posibil", a declarat Volker Knabe, director al diviziei inginerie si mentenanta.

Pentru a gestiona numeroasele proiecte de investitii din intreaga lume, BASF se va baza pe o retea vasta de parteneri in fiecare regiune. In perioadele foarte aglomerate, acestia se vor ocupa de sarcinile de baza sau de detaliile de planificare a liniilor de productie. Compania isi va extinde, de asemenea, echipele de inginerie si de achizitii tehnice din fiecare regiune pentru a fi mai aproape de fiecare piata, de clienti si de furnizori.

BASF isi mai propune sa genereze cat mai putine deseuri si emisii in procesul de productie, prin reinnoirea continua a tehnologiilor utilizate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional