Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Bechtel se autodepaseste

I.D. Companii /

Compania Bechtel si-a suplimentat anul trecut veniturile cu 18% fata de 2010, in pofida problemelor din Romania, ajungand va suma de 32,9 miliarde USD.

Mai mult, compania a obtinut in 2011 de doua ori mai multe contracte fata de anul precent valoarea acestora ridicandu-se la 53 miliarde USD. Proiectele in implementare ale Bechtel se ridicau, la finele anului 2011, la suma de 104 miliarde USD.

"Rezultatele extraordinare obtinute in 2011 reflecta sarguinta, dedicarea si expertiza celor 53.000 de femei si barbati care fac din Bechtel compania in care consumatorii au incredere ca isi va atinge telurile de fiecare data"., a declarat Bill Dudley, presedinte Bechtel.

Compania Bechtel a fost fondata in 1898 si a realizat pana la aceasta data mai mult de 22.000 proiecte in 140 de tari de pe toate continentele.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional