Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

BNP Paribas Real Estate a obtinut rezultate bune in 2012

A.D. Companii /

BNP Paribas Real Estate a obtinut la nivel international o cifra de afaceri de 662 milioane de euro in 2012, in crestere de la 658 milioane de euro in anul precedent. In acelasi timp, profitul operational s-a situat la 156 milioane de euro, au anuntat reprezentantii companiei.

"BNP Paribas Real Estate si-a mentinut rezultatele excelente in 2012, reusind o performanta asemanatoare cu cea din 2011, intr-un context al pietei foarte diferit", a afirmat Philippe Zivkovic, presedintele executiv al BNP Paribas Real Estate.

In 2012 BNP Paribas a demarat cinci proiecte comerciale, totalizand aproximativ 111.000 mp de birouri, iar 10 proiecte, reprezentand 125.000 mp, au fost livrate in Europa.

Dezvoltarea de proprietati comerciale si rezidentiale a reprezentat 37% din cifra de afaceri, iar serviciile imobiliare (tranzactii, consultanta, evaluari, managementul proprietatilor si investitiilor) restul de 63%.

Compania a incasata anul trecut 173 milioane euro din tranzactionarea proprietatilor comerciale, 143 milioane euro pe segmentul rezidentia din activitatea de dezvoltare, tranzactionare si servicii, 87 milioane euro din administrarea proprietatilor, 61 milioane euro din managementul investitiilor, 40 milioane euro din evaluari si 35 milioane euro din servicii de consultanta si restul din dezvoltarea proprietatilor comerciale.

Pentru 2013 compania se asteapta la atingerea unui nou record de tranzactii pentru proiectele de birouri noi, respectiv 319.000 mp, din care 90% au fost deja pre-inchiriati. Compania isi mai propune sa extinda gama de servicii din Germania si sa deschida birouri in Asia (Hong Kong si Singapore) si Orientul Mijlociu (Dubai), ua mai precizat reprezentantii BNP Paribas Real Estate.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional