Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

BNP Paribas Real Estate se extinde in nordul Europei

I.D. Companii /

BNP Paribas Real Estate a semnat o intelegere cu Newsec pentru sevicii de tranzactii, evaluari si managementul proprietatii. Alianta cu Newsec face parte din programul de expansiune internationala al BNP Paribas si vizeaza sase tari din zona Baltica si Scandinavia (Norvegia, Suedia, Finlanda, Lituania, Letonia si Estonia).

Bernard Blanco, Director International al BNP Paribas Real Estate, a explicat:

"Aceasta veste urmeaza incheierii in ianuarie a unei intelegeri in Turcia, si in februarie a unei aliante care sa ne intareasca prezenta pe piata din SUA. Vrem sa demonstram clar dedicarea noastra pentru dezvoltarea pe plan international, iar sinergia dintre BNP Paribas Real Estate si Newsec va aduce un plus clientilor nostri prin furnizarea unor servicii imbunatatite".

Newsec, cu sediul in Stockholm (Suedia), a fost fondata in 1994. Compania este prezenta in sase tari, iar in 2011 a inregistrat un profit net de aproximativ 70 milioane euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional