Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Calitate si sustinere cu boltari Semmelrock Stein+Design

Advertorial Companii /

Calitate si sustinere cu boltari Semmelrock Stein+Design

Boltari pentru fundatie si pentru zidarie la preturi competitive. Montaj rapid. Nu necesita cofraje sau alte elemente ajutatoare.

Orice am alege sa construim, alegerea boltarilor potriviti, indiferent de structura peretelui, este un pas extrem de important. Luam in considerare mai multe coordonate: calitate, usurinta de montare, pret. Pentru a va facilita alegerea, Semmelrock Stein+Design va propune o gama de boltari care imbina calitatea cu pretul accesibil.

Boltarii Semmelrock se incadreaza in doua categorii: boltari de zidarie gri si boltari de fundatie gri.

Elemente generale

Boltarii pentru fundatii si zidarie sunt elemente prefabricate din beton normal, clasa C 35/45, vibropresat cu instalatii si tehnologie HESS GERMANIA.

Boltarii pentru fundatii se utilizeaza, de regula, pentru realizarea de fundatii, temelii, socluri necesare la constructia de garaje, pivnite, magazii, grajduri, ferme, garduri inalte, ziduri portante interioare, exterioare etc.

Boltarii pentru zidarie sunt utilizati, de regula, la constructia de garaje, pivnite, magazii, grajduri, ferme, garduri inalte, ziduri portante interioare, exterioare etc.

Printre avantajele boltarilor Semmelrock Stein+Design se numara: montajul rapid, fara a necesita cofraje sau alte elemente ajutatoare; permit consolidare cu armatura atât pe verticala cât si pe orizontala; capacitate portanta foarte mare.

Boltarii Semmelrock se monteaza manual si se disting prin: rezistenta la compresiune (clasa I), rezistenta la tractiune prin incovoiere, densitatea aparenta in stare uscata, absorbtie de apa si rezistenta la inghet.

Produsele realizate de S.C. SEMMELROCK STEIN+DESIGN sunt fabricate, identificate, verificate si monitorizate conform CE.

Toate produsele Semmelrock au fost gândite pentru a oferi maximum de fiabilitate.

Mai multe detalii despre produsele Semmelrock, dar si sfaturi utile puteti regasi pe www.semmelrock.ro. Tot aici, cu ajutorul modulului de cautare distribuitori puteti gasi partenerii nostri din apropierea dumneavoastra.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional