Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

Carrefour intra in proiectul comercial Vulcan

A.D. Companii /

Carrefour intra in proiectul comercial Vulcan

Carrefour va deschide un nou hipermarket in Bucuresti in cadrul proiectului imobiliar Vulcan Value Retail Center, dezvoltat de fondurile de investitii New Europe Property Investments (NEPI) si Benevo pe fosta platforma industriala din zona Progresului. Noua unitate va dispune de o suprafata totala de 9.700 mp, potrivit reprezentantilor Carrefour.

Proiectul imobiliar este in curs de dezvoltare pe o suprafata de 8 ha si va include, pe langa hipermarket, o galerie comercială de aproximativ 3.000 mp, un ,,strip mall"" cu cateva unitati comerciale de dimensiuni mari tip ancora, construite pe o suprafata suplimentara de aproximativ 15.000 mp si un restaurant cu o suprafata de aproximativ 500 mp. Centrul va fi deservit de aproximativ 1.000 de locuri de parcare. Dezvoltarea proiectului va incepe imediat dupa obtinerea autorizatiilor finale necesare, iar inaugurarea este prevazuta pentru trimestrul al treilea din 2013.

Carrefour si NEPI nu sunt la primul proiect realizat impreuna. In anul 2011 companiile au initiat un parteneriat pentru redezvoltarea centrului comercial Ploiesti Shopping City in extensia hipermarketului Carrefour existent. Acesta urmeaza sa fie inaugurat in luna noiembrie a acestui an.

Grupul Carrefour opereaza in Romania 24 de hypermarket-uri, 59 de supermarket-uri si 8 magazine de proximitate.

Pe langa proiectele derulate in parteneriat cu Carrefour, NEPI mai are in curs de dezvoltare un proiect de birouri clasa A la Cluj-Napoca, alaturi de omul de afaceri Ovidiu Sandor si continua lucrarile la complexul de birouri City Business Centre din Timisoara.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional