Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CBRE aduce un nou director in echipa sa

I.D. Companii /

Walter Wolfler, Head of CEE Retail, CBRE

Walter Wolfler, Head of CEE Retail, CBRE

Walter Wolfler se alatura echipei CBRE ca director al diviziei de Retail, Europa Centrala si de Est. Din aceasta pozitie va coordona activitatea departamentelor de retail ale subsidiarelor CBRE din Austria, Rusia si tarile din zona ECE.

Cu o experienta de peste 25 de ani in retail si in segmentul de retail al pietei imobiliare, Walter Wolfler, care va raspunde solicitarilor clientilor CBRE din biroul local din Viena, a supervizat proiecte de management si de dezvoltare in domeniul retailului in Rusia si in diverse tari din zona ECE.

Walter Wolfler, a declarat:

"Sunt incantat sa preiau aceasta pozitie cheie in cadrul biroului CBRE din Europa Centrala si de Est intr-un moment in care piata are atat de multe de oferit dezvoltatorilor, chiriasilor si investitorilor. Reputatia excelenta a CBRE in randul investitorilor, retailerilor si dezvoltatorilor, precum si expertiza sa globala de neegalat fac din aceasta mutare o oportunitate foarte atractiva."

Inainte de a se alatura echipei CBRE, Walter Wölfler a ocupat functia de Director al diviziei de Dezvoltare Retail al Immofinanz Group, in Viena, unde a fost responsabil de structurarea unor proiecte de dezvoltare in sectorul retail. Printre ele se numara si extinderea Silesia City Center din Polonia si a Maritimo Constanta in Romania, ambele proiecte primind numeroase premii.

Numirea lui Walter Wolfler vine intr-un moment in care CBRE investeste in extinderea platformei de servicii de retail in zona ECE, oferind clientilor atat experienta in ceea ce priveste inchirierea, investitiile, managementul, evaluarea, renovarea si repozitionarea, precum si servicii extinse de cercetare.

CBRE administreaza in regiune active de retail de peste 500.000 de metri patrati. In plus, CBRE are in prezent incheiate contracte exclusive de inchiriere si are in portofoliu centre comerciale de peste 300.000 de metri patrati, cu o valoare de piata de aproximativ jumatate de miliard de euro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional