Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2024

CELCO si-a extins gama de adezivi si mortare uscate

ADVERTORIAL Companii /

CELCO si-a extins gama de adezivi si mortare uscate

ADVERTORIAL

CELCO, cel mai mare producator de BCA, adezivi, mortare si var din sud-estul Romaniei a lansat 3 noi produse destinate finisajelor la interior si exterior.

CELCO TENC DD-MTIE7, un mortar performant pentru tencuire mecanizata si CELCO TENC DD-MA6, un mortar performant pentru tencuire manuala, sunt destinate utilizarii atat pentru spatii interioare, cat si pentru cele exterioare, fiind produse din ciment de calitate superioara, cu aditivi speciali de imbunatatire a lucrabilitatii, flexibilitatii si aderentei.

CELCO PLAC DD-C2 este un adeziv premium pe baza de lianti minerali, imbunatatit, cu calitati superioare celorlalte tipuri de adezivi, cu alunecare redusa si o flexibilitate ridicata (clasa S1). CELCO PLAC DD-C2 se utilizeaza pentru lipirea, la interior si exterior, a placilor ceramice, a pietrei naturale/compozite si pentru placari pe pardoseli incalzite.

"In ciuda perioadei dificile prin care trece piata constructiilor, am ales sa investim in continuare in calitatea si diversitatea produselor fabricate, urmarind sa ne pliem pe nevoile din ce in ce mai exigente ale clientilor nostri. Astfel am inclus unul dintre noile produse, CELCO TENC DD-MA6 pentru tencuire manuala, in oferta noastra de sisteme de zidarie, clientii putand beneficia de 2 saci de mortar DD-MA6 la achizitionarea unui palet de BCA la pret promotional. Calitatea si versatilitatea care defineste produsele CELCO au fost un factorii cheie pentru cresterea sustinuta de la un an la altul a volumelor vandute de adezivi si mortare uscate", a declarat Anca Elisabeta Bosinceanu, Director de Marketing CELCO.

Puteti accesa fise tehnice, declaratiile de performanta, precum si informatii suplimentare de pe site-ul www.celco.ro.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Amenajări

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional